Acne

Acné vanaf € 49,50

Behandelingen ontwikkeld om de acne-gevoelige en vette huid onder controle te houden.

Een diep reinigende behandeling om alle onzuiverheden en ontstekingen te reinigen. En kan prima gecombineerd worden met onze medische Mesopeels en Microneedling behandelingen, speciaal voor de Acné huid en Acné littekens.

Mesopeel vanaf € 110,-

In onze kliniek werken wij met de hoogwaardige medische Mesopeels van Mesoestetic®.

Een waaier van maar liefst 14 verschillende peelings om een krachtige oplossing te bieden op praktisch elke huidaandoening. Een zéér sterk gamma met jarenlang wetenschappelijk onderzoek en gegarandeerd resultaat. 

Een peeling zorgt ervoor dat er in een versnelde huidvernieuwing ontstaat, zodat de huid aanzienlijk verbeterd wordt. Normaal duurt dit natuurlijke proces ongeveer 28 dagen en door een peeling in te zetten wordt dat versneld naar maar liefst 10 dagen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen te produceren. De huid wordt aanzienlijk verbeterd, egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich.

Een peeling zetten wij vaak in bij Acné klachten om de huid te aanzienlijk te verbeteren en onder controle te houden. De Mesopeel die wij kunnen inzetten zijn de Azelan, Modified Jessner, Glycolic, Salicylic, Mandelic en TCA.

Voor elke huid wordt er een gepaste Mesopeel ingezet, afhankelijk van de klachten en huidtype.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de Mesopeel de huid op een milde wijze voor te bereiden op deze behandeling. Kom daarom altijd eerst bij ons langs voor een SkinConsult.

Microneedling vanaf € 165,-

Na de Mesopeel sessies kunnen wij de overgebleven littekens verminderen. Wij zetten de Microneeding behandeling in, zodat de littekens zullen verminderen en de huid zal stralen.

De Microneedling behandeling is een uitstekende en doeltreffende manier die voor veel indicaties kan worden ingezet.

Tijdens de behandeling worden kleine duizenden microscopisch epidermale kanaaltjes in de huid gemaakt met de M.pen van Mesoestetic® die de huidregeneratie stimuleren. Deze hebben exact de juiste diepte voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Deze unieke Microneedling pen techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën en vervaagt littekens en striae. Dankzij de celvernieuwing wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Resultaten


Before

After

Skincare

Een gezonde en stralende huid start met een goede Skincare routine.

Zo kun je de klachten verminderen en de huid gezond houden, zodat de huid verbeterd wordt.

Er is een aangepaste lijn die gericht is op de Acné huid. In combinatie met de Mesopeel is dit een mooie combinatie om weer een stralende huid te krijgen!

Wij adviseren graag welke producten er bij jouw klachten en huid passen.