Peels

Peels

Mesopeel vanaf € 110,-

In onze kliniek werken wij met de hoogwaardige medische Mesopeels van Mesoestetic®.

Een waaier van maar liefst 14 verschillende peelings om een krachtige oplossing te bieden op praktisch elke huidaandoening. Een zéér sterk gamma met jarenlang wetenschappelijk onderzoek en gegarandeerd resultaat. 

Een peeling zorgt ervoor dat er in een versnelde huidvernieuwing ontstaat, zodat de huid aanzienlijk verbeterd wordt. Normaal duurt dit natuurlijke proces ongeveer 28 dagen en door een peeling in te zetten wordt dat versneld naar maar liefst 10 dagen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen te produceren. De huid wordt aanzienlijk verbeterd, egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich.

Een peeling is in te zetten voor de volgende indicaties:

  • Acné (littekens)
  • Hyperpigmentatie
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Pigmentvlekken
  • Couperose
  • Rosacea
  • Oneffenheden
  • Doffe teint
  • Een grove poriën
  • Huidveroudering en fijne lijntjes

Het is belangrijk om voorafgaand aan de Mesopeel de huid op een milde wijze voor te bereiden op deze behandeling. Kom daarom altijd eerst bij ons langs voor een SkinConsult.

Mesoéclat € 140,- (per sessie)

Onze top anti-age behandeling voor het gelaat, hals, decolleté en eventueel de handen. De mesoéclatmethode werkt direct in op tekenen van vermoeidheid en veroudering.

Het geeft meteen een prachtige en mooie glow en werkt celvernieuwend!

De werking is gericht op het bevorderen van de afweer van het lichaam en mechanismen voor celvernieuwing en voorziet de huid van alle noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie.

De behandeling bestaat uit een Mesoéclat milde peeling en een Mesoéclat ampul om de werking te versterken en deze kan ook eventueel ingeneedled worden.

Global eyecon vanaf € 120,-

Specifieke professionele behandeling met globale anti-aging, anti-vermoeidheid en depigmenterende werking rond de oogcontour.

Het is een comfortabel en effectief programma dat de peeling combineert met de transepidermale microneedling oplossing, beide exclusief voor het perioculaire gebied, en cumulatieve en zichtbare resultaten bereikt vanaf de eerste sessie.

Cosmelan vanaf € 710,- (incl. home pack)

Cosmelan® is de professionele depigmentatiemethode die bestaande vlekken volledig verwijdert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen voor resultaten op korte en lange termijn.

De nummer 1 Mesoestetic® oplossing voor de behandeling van hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken en Melasma (zwangerschapsmasker) met klinisch bewezen resultaten.

De cosmelan®-formule bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die op alle fasen van het hyperpigmentatieproces inwerken om bestaande hyperpigmentaties volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt voorkomen. Een uitgebreid en effectief resultaat.

De salon behandeling bestaat uit het Cosmelan 1 masker, welke thuis na een aantal uren gewassen mag worden. Om de behandeling verder voort te zetten ontvang je na de behandeling de Cosmelan 2, Melan recovery en Melan 130+ pigment control.

op aanvraag