Facials

Facials

Meet & Treat € 75,- (60 min.)

Stoor jij je aan bepaalde vlekjes, grove poriën, pigmentvlekken of rimpeltjes van je huid, maar twijfel je of er wat aan gedaan kan worden? Of wil je jouw huid eens een flinke boost geven, maar heb je geen idee welke behandeling bij je past? Boek dan een Meet & Treat Facial.

Tijdens deze korte maar effectieve behandeling analyseren we jouw huid en geven we je een ontspannen gezichtsbehandeling met de producten van Mesoestetic®.

  • TIP: de Meet & Treat Facial is ook leuk om cadeau te geven, vraag naar de mogelijkheden.

Facial Deluxe € 115,- (60 min.)

Ook zo toe aan een momentje voor jezelf en wil jij je huid een extra boost geven? Kies dan voor onze Mesoestetic® Facial Deluxe!

Tijdens deze luxe facial wordt tijd besteed aan je huid en jouw ontspanning.

Na de intensieve reiniging brengen wij een Glycol 10% vitamine E + F ampul of de Micropeel aan. Deze ampul of Micropeel werkt exfoliërend en bestaat uit geconcentreerde werkstoffen die diep in de huid dringen en zorgen voor een prachtige glow!

  • TIP: Voeg een add on toe aan jouw gezichtsbehandeling, zoals een bindweefselmassage en maak deze behandeling nóg specialer.

Facial Glow Intense € 130,- (90 min.)

De ultieme glow behandeling waarbij jouw huid extra wordt verzorgd door een intensieve dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, bindweefselmassage, hydraterende masker en verzorging.

Facial Bridal Glow € 160,- (90 min.)

Gepersonaliseerde luxe facial en thuisadvies voor de trouwdag. De behandeling bestaat uit een intensieve dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, bindweefselmassage facial & decolleté, hydraterende masker en verzorging.

Deep Tissue Facial Massage vanaf € 55,-

(Bindweefselmassage)

Een bindweefselmassage is één van onze meest populaire gezichtsbehandelingen. En dat is niet voor niets, deze behandeling geeft je huid een echte boost! Het verhoogt de doorbloeding, stimuleert de aanmaak van het bindweefsel en activeert de stofwisseling van de huid. Hierdoor kunnen we met een bindweefselmassage de huid verstevigen, verstrakken en zelfs rimpels aanpakken!

Tijdens de behandeling wordt invloed uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die het bindweefsel stimuleren wordt de huid aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging.

Voordelen bindweefsel massage

  • Verhoogt de aanmaak van elastine en collageen
  • Verbetert de huidstructuur en huidteint
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verminderd Rosacea en Couperose
  • Geeft de huid een prachtige natuurlijke glow
  • Verstevigt de slappe huid
  • Vermindert rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verhoogt de afvoer van afvalstoffen

Al na de eerste behandeling voel je direct verschil en heeft je huid een prachtige glow. Voor het beste resultaat adviseren wij deze behandeling in kuurverband.