Hair growth

Hair growth

De behandeling tegen haaruitval met herstellende en revitaliserende werking. Ze versterkt het haar en de hoofdhuid om haaruitval te stoppen, bevordert de groei, verbetert de kwaliteit en kwantiteit en zorgt weer voor een gezond en glanzend uiterlijk.

Microneedling vanaf € 155,- (30 min.)

De Microneedling behandeling is een uitstekende en doeltreffende manier om de hoofdhuid te stimuleren bij haaruitval, alopecia en na een haarimplantatie.

Een exclusieve Mesoestetic® cocktail serum combinatie van koperpeptide, vit-B-complex, pyridoxine en capsaïcine voor kwetsbaar, uitgedroogd en dof haar wordt ingezet i.c.m. de M.pen.

Tijdens de behandeling worden kleine duizenden microscopisch epidermale kanaaltjes in de huid gemaakt met de M.pen van Mesoestetic® die de huidregeneratie stimuleren. Deze hebben exact de juiste diepte voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Voor een optimaal resultaat is het gebruik van de Tricology Intensive hair loss shampoo en Tricology hair growth intensive lotion raadzaam om de haargroei te bevorderen.