Depigmentation

Depigmentatie

Mesopeel vanaf € 110,-

Melanostop Tran3x

Depigmenterende peeling waarvan de complexe formule de epidermale vernieuwing versnelt voor de eliminatie van oppervlakkig opgehoopte melanine. Zorgt voor een zichtbare verbetering van toon en helderheid.

Hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken en Melasma (zwangerschapsmasker) kunnen wij met onze medische Mesopeel Melanostop Tran3x behandelen, om de pigmentproductie af te remmen en te verminderen. Deze Mesopeel is prima te combineren met onze Microneedling behandelingen.

Microneedling vanaf € 165,-

Depigmentation solution

Een microneedling behandeling met een exclusieve combinatie Depigmentation solution van tranexaminezuur, vitamine C, N-acetylglucosamine en idebenone met een verhelderend en antioxiderend effect. Egaliseert de huidteint. Deze krachtige combinatie van actieve ingrediënten verlicht imperfecties van de huidpigmentatie.

Resultaten


Before

After

Before

After

Cosmelan vanaf € 710,- (incl. home pack)

Cosmelan® is de professionele depigmentatiemethode die bestaande vlekken volledig verwijdert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen voor resultaten op korte en lange termijn.
De nummer 1 Mesoestetic® oplossing voor de behandeling van hyperpigmentatie, zoals pigmentvlekken en Melasma (zwangerschapsmasker) met klinisch bewezen resultaten.

De cosmelan®-formule bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die op alle fasen van het hyperpigmentatieproces inwerken om bestaande hyperpigmentaties volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt voorkomen. Een uitgebreid en effectief resultaat.

De salon behandeling bestaat uit het Cosmelan 1 masker, welke thuis na een aantal uren gewassen mag worden. Om de behandeling verder voort te zetten ontvang je na de behandeling de Cosmelan 2, Melan recovery en Melan 130+ pigment control.

op aanvraag

Resultaten


Before

After

Global Eyecon vanaf € 120,-

Specifieke professionele behandeling met globale anti-aging, anti-vermoeidheid en depigmenterende werking rond de oogcontour.

Het is een comfortabel en effectief programma dat de peeling combineert met de transepidermale microneedling oplossing, beide exclusief voor het perioculaire gebied, en cumulatieve en zichtbare resultaten bereikt vanaf de eerste sessie.