Anti-age

Anti-age

Mesoéclat € 140,- (per sessie)

Onze top anti-age behandeling voor het gelaat, hals, decolleté en eventueel de handen. De mesoéclatmethode werkt direct in op tekenen van vermoeidheid en veroudering. Het geeft meteen een prachtige en mooie glow en werkt celvernieuwend!

De werking is gericht op het bevorderen van de afweer van het lichaam en mechanismen voor celvernieuwing en voorziet de huid van alle noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie.

De behandeling bestaat uit een Mesoéclat milde peeling en een Mesoéclat ampul om de werking te versterken en deze kan ook eventueel ingeneedled worden.

Microneedling vanaf € 75,-

De Microneedling behandeling is een uitstekende en doeltreffende manier die voor veel indicaties kan worden ingezet.

Tijdens de behandeling worden kleine duizenden microscopisch epidermale kanaaltjes in de huid gemaakt met de M.pen van Mesoestetic® die de huidregeneratie stimuleren. Deze hebben exact de juiste diepte voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Deze unieke Microneedling pen techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën en vervaagt littekens en striae. Dankzij de celvernieuwing wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Resultaten


Before

After

Before

After

Global eyecon vanaf € 120,-

Specifieke professionele behandeling met globale anti-aging, anti-vermoeidheid en depigmenterende werking rond de oogcontour.

Het is een comfortabel en effectief programma dat de peeling combineert met de transepidermale microneedling oplossing, beide exclusief voor het perioculaire gebied, en cumulatieve en zichtbare resultaten bereikt vanaf de eerste sessie.

Age element (soon) € 145,- (per sessie)

100% gepersonaliseerd

Personaliseerbaar
Een 100% gepersonaliseerde anti-verouderingsbehandeling die zich aan jou aanpast. Het gaat veroudering bij de bron tegen: het werkt door epigenetische mechanismen te moduleren, zodat de huid haar regeneratieve en proliferatieve activiteit herstelt. Het corrigeert de zichtbare effecten van veroudering: het zorgt voor een stevigere, stralendere en zichtbaar jongere huid.

Age element diagnosis system™
Innovatieve diagnostische technologie die de variabelen analyseert die betrokken zijn bij het huidverouderingsproces, rekening houdend met de behoeften van elke patiënt, levensstijl en te verbeteren aspecten, om zo een unieke en gepersonaliseerde behandeling tegen veroudering vast te leggen.

Resultaten


Before

After