Body

Body

Microneedling vanaf € 155,-

De Microneedling behandeling is een uitstekende en doeltreffende manier die voor veel indicaties kan worden ingezet.

Tijdens de behandeling worden kleine duizenden microscopisch epidermale kanaaltjes in de huid gemaakt met de M.pen van Mesoestetic® die de huidregeneratie stimuleren. Deze hebben exact de juiste diepte voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Deze unieke Microneedling pen techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën en vervaagt littekens en striae. Dankzij de celvernieuwing wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Een Mesoestetic® cocktail serum wordt ingezet welke bij de wensen en behoeften van de huid past i.c.m. de M.pen.

  • Tip: Microneedling behandelingen kunnen als voorbereiding op bijvoorbeeld de Bodyshock behandeling.

Dermamelan Intimitate op aanvraag

De depigmentatie oplossing voor de intieme zone en oksels. Mesoestetic® heeft een unieke methode ontwikkeld om in één klinische sessie de pigmentatie en onvolkomenheden te corrigeren alsook verbetering van de kwaliteit, de turgor en het uiterlijk van het intieme gebied specifiek te verbeteren. Specifiek geformuleerd voor de intieme, gevoelige zones. Corrigeert en regelt de hyperpigmentatie, versterkt en verhoogt de elasticiteit van het gebied, beschermt, hydrateert en verbeterd de barrièrefunctie.

De salon behandeling bestaat uit een peeling en een depigmentatie masker, welke na een paar uur thuis gewassen mag worden. Daarna kan het Crystal fiber mask aangebracht worden welke kalmerend, hydraterend en depigmenterend werkt. De Mesoestetic® Dermamelan Intimate gel breng je dagelijks aangebracht aan op het behandelde gebied. Deze werkt depigmenterend en verzorgend. De Crystal fiber mask en de Dermamelan Intimate gel ontvangt je na de behandeling om thuis de behandeling verder voort te zetten.

op aanvraag

Bodyshock (soon) € 90,- (per sessie)

Een 100% aanpasbaar behandeling waarin de nieuwste technologie op het gebied van actieve bestanddelen wordt gecombineerd met exclusieve massagehandelingen.

Bodyshock® is een gepersonaliseerde topische behandeling die bestaat uit 10 cabinesessies en een thuiskuur, aangepast aan de behoeften van elke cliënt voor maximale resultaten.

Bodyshock diagnosis system™
Exclusief diagnoseplatform dat de parameters analyseert die verband houden met de ontwikkeling van de belangrijkste wijzigingen van het figuur en een gepersonaliseerde professionele en thuisbehandeling vastlegt om optimale resultaten te bereiken.

Een nieuwe generatie oplossingen voor het lichaam om de belangrijkste veranderingen aan het figuur op een gepersonaliseerde manier te behandelen.

Bodyshock® is een innovatieve reeks oplossingen voor het lichaam met aangepaste formules voor elke behoefte en indicatie, met bewezen resultaten.

  • Cellulite
  • Striae/striemen
  • Plaatselijke vetophoping
  • Verslapping

Resultaten


Before

After

Before

After

Before

After